Αποτελεί ιδανικό προπονητικό πλάνο για αγόρια και κορίτσια από 8 εώς 13 ετών.

Ημερομηνίες :

23 Ιουνίου 2019 – 29 Ιουνίου 2019

Αναπτυξιακό προπονητικό πλάνο δεξιοτήτων προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μικρών αθλητών.
Το Advanced Youth Development Skills , έχει σαν βασικό του άξονα τις αρχές του προπονητικού συστήματος Drillz & Skillz b.t. , το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία αναπτυξιακά προγράμματα των ΗΠΑ.

Η προπόνηση δεξιοτήτων στις μικρές ηλικίες αλλάζει παγκοσμίως , η εξέλιξη της μάθησης στις μικρές ηλικίες , επιβάλλει νέους τρόπους προπόνησης , και προπονητικά πλάνα που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν συστηματικά δεξιότητες που θα αποτελέσουν την βασική τους πλατφόρμα για την μετέπειτα εξέλιξή τους .

Ο εμπνευστής του Drillz and Skillz , coach Don Kelbick , θεωρείτε γκουρού του αθλήματος και είναι από τους κορυφαίους NBA Development Coach στις ΗΠΑ .

Τα βασικά προπονητικά αντικείμενα διδασκαλίας του Advanced Youth Development Skills Camp :

  • Βασικές αρχές ντρίπλας, εξοικείωση, εκμάθηση και ανάδειξη δεξιοτήτων
    Footwork & Pivoting
  • Πάσα, δεξιότητες μεταβίβασης και υποδοχής
  • Συντονισμός κινητικών δεξιοτήτων
  • Βασική τεχνική τελειωμάτων και σουτ
  • Επιθετικές κινήσεις
Πριν την εγγραφή υπάρχει διαδικασία αξιολόγησης σχετική με το τεχνικό επίπεδο των αθλητών ώστε να διαπιστωθεί αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές του προπονητικού πλάνου.
‘’ Η προπονητική ομάδα του OBC με συναίσθηση του ρόλου που διαδραματίζει στην αθλητική ανάπτυξη των παιδιών, εργάζεται πάνω σε μια διαρκή ανανέωση της εφαρμοσμένης γνώσης στην επιστήμη της προπονητικής, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αθλητών που αναζητούν τον δρόμο της αθλητικής ωρίμανσης και επιτυχίας. ‘’